SOULMISSION - A GOSPEL EXPERIENCE

  • Visiting address: Skolevej 5 , 9990 Skagen

m. Linda Andrews, Marcel Gbekle, Jakob Sveistrup & Jasmin Gabay

Information

Glæd jer til en ganske særlig koncertoplevelse, når de fire fantastiske soul- og gospelsangere, som mange kender fra TV-programmer som X-Factor, Dansk Melodi Grand Prix og Stjerne for en aften, indtager Skagen Kirke denne aften.


Med stemmer fulde af passion, indlevelse og spiritualitet fortolker SOULMISSION nogle af den nyere musikhistories største hits med et twist af den soul og gospel, der passer så forrygende godt til kirkens rum - og ikke mindst til de fires stemmer.


Linda, Marcel, Jasmin og Jakob har rødder i vidt forskellige musikalske baggrunde, men i SOULMISSION forenes de i deres fælles kærlighed til gospel og soul, og den glødende kraft og inderlighed, som genren er kendt for. 


Sted Skagen Kike

Dørene åbner kl. 19:30

Varighed: 70 min.

Pladser: Ikke nummererede


Det bliver gospel i Skagen fra absolut øverste hylde, når de fire kunstnere får godt selskab af dygtige sangere fra gospelkoret Happy Noise, Hjørring, samt Sæby Gospel kor.


Publikum kan glæde sig til et soulfyldt og spirituelt udvalg af sange af kendte kunstnere som Bob Dylan, Beyoncé, Adele, Bruno Mars og Katy Perry.

Touren (<% occasionResult.length %>)

01 Dezember 20:00

Touren (1)

1 Dezember 20:00 - 22:00