Scandic The Reef Hotel & Resort

  • Adresse: Hans Aabelsvej 1 , 9900 Frederikshavn

Nyd den caribiske varme på Scandic The Reef i Frederikshavn, hvor du kan svømme i vandlandet til lyden af tropisk torden og fuglesang. Hotellet ligger centralt og tæt på havnen.

Information

Drømmer du dig væk til Caribiens varme, kølige drinks og lyden af brusende vandfald? Heldigvis er Caribien ikke længere væk end Scandic The Reef i Frederikshavn! I hotellets store vandland finder du palmer, klipper og varme temperaturer. Der er eventyr og tropisk stemning for børn og barnlige sjæle.

Her sover du godt på et af hotellets mange værelser i forskellige kategorier. Du kan vælge lige hvad der passer dig -alt fra standartværelser og familieværelser i flere størrelser til Master Suites med både spa og sauna, opfylder lige netop dit behov.

Prøv både en 80 meter lang vandrutsjebane, kæmp imod strømmen i kanalerne eller dyk ned på bunden af den 3,5 meter dybe dykkerpool! Hele året kan du svømme direkte ud under åben himmel i den opvarmede pool, nyde spaen og om sommeren kan du slikke sol på soldækket.

Efter en sjov tur i vandlandet, så står personalet klar med lækker mad i de to restauranter, Calypso og Det gule pakhus. Du kan også nyde kølige drinks og snacks i én af hotellets tre barer.

Det er også muligt at holde møde på Scandic The Reef. De tilbyder 14 fleksible mødelokaler med fri wi-fi og moderne AV-udstyr. Mange af hotellets mødelokaler har en caribisk stemning, og det største mødelokale har plads op til 210 personer.

Biografen, hvor der er plads til op til 35 gæster, er det optimale setup til firmaer, som skal fremvise nye produkter eller lancere en reklamefilm. De fleste mødelokaler har adgang til et lyst og luftigt loungeområde, der indbyder til afslapning i pauserne.