Eventyrlige sandskulpturer

Skulpturparken i Blokhus har Danmarks største udendørs skulpturudstilling med skulpturer udført i materialer som sand, træ, sten, beton, granit, jern, metal og bronze.

Hvert år er der et nyt skulpturtema, og i 2021 er det Noas Ark. Lad Skulpturparken tage dig med på en inspirerende kunstrejse - forbi Noas Ark i imponerende sandskulpturer og til en verden af rigt dyreliv, imponerende planter og international kunst i den 20.000 m2 store skulpturpark i Blokhus. 

Når sulten er stillet i den hyggelige Restaurant og Café, kommer du også forbi en verden af leg og en eventyrlig have for alle sanser. Inden rejsen afsluttes træder du ind i et inspirerende univers af kunst, keramik og unika.

Oplev imponerende fortolkninger af nogle af verdens smukkeste arter, himlens fugle, Noas ark og måske endda også nogle af verdens mest truede dyr.

Parken er indrettet med hyggelige sansehaver, smuk beplantning og byder også på sjove aktiviteter. Så gå ikke glip af disse kunstneriske værker, som helt sikkert også imponerer de mindste. 

Du kan også opleve Verdens Største Sandslot på P-pladsen ved Skulpturparken – 20,21 meter højt og hele 27 meter bredt.
 

Magisk Jul

Hvert år i november og december kan du opleve en betagende og magisk julestemning i parken. De mange bygninger, træer og haver pyntes med et sandt strålehav af tusindvis af lysdekorationer, og mere end 2 million julelys glimter uanset hvor du ser hen.

Du kan også gå på opdagelse mellem det store krybbespil, julemanden i sin kane, Europas længste lysende juletunnel, en kyssepergola, et gigantisk juletræ på 17,5 meter, smukke guldkareter, blinkende julestjerner, kærlighedstræ med røde julehjerter og meget, meget mere. Her er julestemningen helt i top.

Køb billet til Skulpturparken Blokhus

Nu har du mulighed for at købe din billet på forhånd, så bliver det ikkelettere, når du skal opleve de mange magiske momenter i den smukke park.

 

Andre oplevelser i Toppen af Danmark

 

Skulpturparken Blokhus, Vesterhavsvej 6, Hune, 9492 Blokhus, +45 88 44 33 88, mail@kulturhusetblokhus.dk, www.kulturhusetblokhus.dk